Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sárga

2008.12.18

Siker és értelem

A siker, a szerencse, az önmegvalósítás, az értelem, a bölcsesség és a logikus gondolkodás kifejezője. Tökéletes rosszkedv és fáradtság ellen: hazafelé lepd meg magad egy sárga virágcsokorral, hogy felvidulj. Ha pedig a szín erősségeit akarod kihangsúlyozni, húzz magadra egy sárga pulcsit vagy más ruhadarabot.

Ha ez a te színed:
Egy felfedező lakozik benned. Boldog típus vagy, aki nyitott, okos, elemző, szellemiekben gazdag és sikerorientált. Könnyen jutsz előre a ranglétrán, mivel nagy adag rugalmasság jellemez. Igaz, néha túlzottan ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Sosem mutatod ki a félelmeidet, úgy teszel, mintha erős lennél, még akkor is, ha belül reszketsz. Ez a szerelemben is igaz rád. Csak a valós, mély érzelmeidet mutatod ki, olyan párra vágysz, aki elég aktív az ágyban, mivel te a passzív szerepben érzed jobban magad. Keresd a sárga és lila férfiakat.

Ha ez az ő színe:
Ez a pasi okos, humoros, szimpatikus és optimista. Igaz, hogy minden új elől elzárkózik, mégis élvezi az életet, szakmailag pedig elkötelezett. Ha le akar nyűgözni, a humoros oldalát fogja elővenni. Az ágyban kísérletező típus, szerinte a szex fontos, de egy jó beszélgetés, annál is fontosabb.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.