Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rázós egér

2010.06.16

EMS funkcióval felszerelt rágcsáló: Azt hitted, egy egér csak arra lehet jó, hogy bigyózol vele a számítógépen? Hát nem. Lehet például a fejed fölött pörgetni... de van olyan példány is, ami az izmaidat stimulálja.

 

Ez egy nagyon-nagyon fura egér. A zsinórján található csatlakozóra rádughatunk egy kábelt, ami két tappancsban végződik. A tappancsokat a testünkre cuppantjuk ott, ahol szükségesnek érezzük, és indulhat az elektromos izomstimulálás (EMS). Merthogy ez a speckó funkciója ennek az egérnek. Ez kellemes érzés és ellazítja az izmokat, sőt, még egészséges is - legalábbis az egér leírása szerint.

 

Kép

 

Ez azért kicsit gyanús, ugyanis az elektromos izomstimulálást a forrás szerint terápiás vagy oktatási célzattal is használják. Illegális kísérletek és elvadult elmegyógyintézetek rémlettek fel a lelki szemeim előtt... Lehet, hogy mazochistáknak szánták az egeret?
Persze lehet, hogy az egész az áramerősségen múlik, és a brutál árammal oktatnak, míg az icipici löket pont kellemes. Mindenesetre az egér oldalán található gombokkal tudjuk állítani a fokozatokat.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.