Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mobil csuklÓRA

2010.06.15

Neutrano Wristfone: Jómunkás kollega már írt korábban egy mindent Bluetooth-szal irányító óráról, mely eddig valóban versenghetett a rendes Májkell Nájt kegyei elnyeréséért, ám most találtam egy hírt arról a szerkezetről, mely biztosan meghódítja majd szőrhercegünk szesszel átitatott szívét.

 

Az óráról pontos információkat még nem tudni, illetve csak azokat a paramétereket, melyet a gyártó Neutrano ismertetett eddig a szélesebb publikummal, egy elég semmitmondó, két pdf-et tartalmazó oldalon. Ezen információk alapján viszont csodaórához juthatunk szeptember környékén, mikor az időmérő szerkezet megjelenése várható. Időmérőt írtam, holott tán ez a legkevésbé jellegzetes tulajdonsága a fotókon szépen kivitelezett szerkezetnek.

 

Kép

 

Az „óra” ugyanis szinte mindenre képes, amire egy mai közepes tudású okostelefon, beleértve a videó rögzítést, fotókészítést (2x-es zoom-mal!), de természetesen nem hiányozhat többek közt a naptár, és az ébresztő funkció sem. Adatátvitelre USB és Bluetooth is szolgálhat, fogadhatunk üzeneteket SMS-ben, böngészhetünk WAP-pal, de ha mindezt unjuk, egyszerűen átválthatunk 3D hangzást biztosító mp3-lejátszási módba is. Döbbenetes, ha igaz. Szeptemberben kiderülhet, kezdjünk el rá gyűjteni szorgosan, és ígérjük jelenlegi telefonunkat oda a gyereknek szülinapjára.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.