Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HUB-os torta

2010.06.16

Érdekes USB elosztók: A cím teljesen valós információt tartalmaz, sütemény formájú USB hub-ba futottam bele az interneten, méghozzá eper díszítéssel. De ha szerinted ez semmi, akkor van krumpli alakú is. És ha neked a burgonya is kevés lenne, a 49 csatlakozóshoz mit szólsz?

 

Rengeteg érdekes kütyü létezik, amivel bővíthetjük gépünk USB bemeneteink számát. Nemrég írt például egy R2D2-s példányról mlaczek kolléga. Én is megosztok párat, amivel az elmúlt napokban találkoztam.Itt van például a három porttal ellátott Strawberry Chocolate Cake USB Hub 17 dollárért. A Tech.hu dietetikusa fogyókúrázóknak nem javasolja ezt a modellt, mert akinek egy ilyen kelleti magát az asztalán, tutira kétpercenként falná fel az egész hűtőt.

 

Kép

Diétázóknak inkább a négy portos, 16 dolláros krumpli lehet alkalmas - már ha eltűr ilyesmit a gépünk mellett a szépérzékünk -, ezt garantáltan nem kívánjuk meg.

 

 

Kép

A "nagyétkűeknek" pedig a 49 porttal felszerelt tálcát ajánlom a figyelmükbe. Azaz csak ajánlanám, ha kereskedelmi foglalatban kapható lenne, de a forrásaink szerint egyelőre csak laboratóriumi körülmények között létezik. Addig is, amíg gyártásba kerül, el lehet kezdeni írni a listát, mi mindent kell egyszerre rákötni a gépre, nehogy tétlenül álljunk, ha egyszer kézbe kapjuk.

 

 

Kép

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.